Cricket

Informatie organisatie
Cricket is een teamsport voor jongens en meisjes, en wordt tot ongeveer 13 jaar gemengd gespeeld. De jongste jeugd speelt in zes- en achttallen. Cricket is een gooi- en slagspel, vergelijkbaar met honkbal en slagbal. De basis van het spel is eenvoudig: aangooien, wegslaan en rennen om punten te krijgen. Voor jong en oud is deze sport geschikt (5-70 jaar). Het zomerseizoen loopt van medio april tot medio september en in de winter wordt er indoor getraind van begin november tot eind maart.

Informatie activiteit
De jeugd traint in de zomer op vrijdagmiddag en deze training wordt altijd gevolgd door “familieavond”, waar spelers en hun families (na inschrijving) kunnen mee-eten op de club. Na het buitenseizoen wordt er op de zondagochtend binnen getraind, waardoor we het hele jaar kunnen cricketen. De Voorburgse Cricket Club is één van de sportfaciliteiten op de Groene Zoom, op een uniek mooie plek aan de Vliet.

Hoe werkt het?
Na aanmelding ontvang je ter bevestiging jouw ingevulde gegevens in je mailbox. De vereniging krijgt ook bericht van jouw aanmelding en neemt contact met je op om de gratis proefles(sen) in te plannen.

# Terug naar de startpagina

Voorburg Cricket Club (VCC)

Jeugd, Volwassenen
Maarten le Noble
Sportpark Westvliet
Groene Zoom 6
2491 EH Den Haag
Ga naar website
pProeflessen: 3