Yoga

Informatie organisatie De VVSI is een sportvereniging voor vrouwen die op 1 april 1982 is opgericht door een aantal enthousiaste huisvrouwen en die inmiddels is uitgegroeid tot een volwaardige sportvereniging. De lessen bestaan uit Yoga, Aerobics, Xco en Total Body Workout en worden gegeven door professionele trainsters. Het is een laagdrempelige vereniging voor dames van alle leeftijden. Een keer in de vijf jaar organiseert het bestuur een leuk uitstapje voor haar leden. Je kunt vijf keer per week sporten en na afloop is er gelegenheid voor het drinken van een kopje koffie.
Informatie activiteit Yoga is niet prestatiegericht, je hoeft er niet speciaal lenig voor te zijn maar het bevordert wel de soepelheid van het lichaam. Alle houdingen hebben als doel de organen, de klieren, de gewrichten, het zenuwstelsel, de bloedvaten, het evenwicht, etc. beter te laten functioneren. Tijdens de yogahoudingen, rek, strek en span je allerlei spieren. De houdingen zorgen voor een verbeterde doorbloeding van het hele lichaam. De yogahoudingen (asana’s), de adem- en ontspanningsoefeningen werken in yoga samen om bewust en diep te ontspannen.
Hoe werkt het? Na aanmelding ontvang je ter bevestiging jouw ingevulde gegevens in je mailbox. De vereniging krijgt ook bericht van jouw aanmelding en neemt contact met je op om de gratis proefles(sen) in te plannen.

# Terug naar de startpagina

Vrouwensport Voorburg (VVSI)

Volwassenen
Anneke Stoop
Anneke Stoop
Sporthal Essesteijn
Elzendreef 20-24
2272 EB Voorburg
070-3875236
Ga naar website
pProeflessen: 1