Total Body Workout

Informatie organisatie
LV Gymnastics is de gymnastiek- en turnvereniging in Leidschendam-Voorburg. Bij ons vind je een breed aanbod aan lessen, voor alle leeftijden en niveau’s: ouder & kindgym, freerunning,turnen, Keep Fit, ouderenlessen en nog meer. Plezier en het samenzijn in de lessen staat voorop; maar onze leden worden ook aangemoedigd en geholpen bij het verbeteren van hun prestaties. We bieden zo’n 75 lessen per week aan in 15 gymnastiekzalen in Leidschendam- Voorburg en in de turnhal Cascade in Voorburg. Er is altijd wel een zaal bij jou in de buurt. Nieuwsgierig geworden? Bekijk ons aanbod en sport twee lessen gratis mee.

Informatie activiteit 
Total Body Workout is een intensieve en afwisselende high/low-energy les waarbij conditietraining en spierversterkende oefeningen worden gecombineerd. De total body workout zorgt voor een super conditie en verhoogt de spiermassa & vetverbranding.
Kom eens langs en doe gratis twee proeflessen mee. 

Hoe werkt het? 
Na aanmelding ontvang je ter bevestiging jouw ingevulde gegevens in je mailbox. De vereniging krijgt ook bericht van jouw aanmelding en neemt contact met je op om de gratis proefles(sen) in te plannen.

# Terug naar de startpagina

LV Gymnastics

Volwassenen
Ilse, Femke, Maud,
Gymzaal van de Waterlelie
Prinsenhof 4-B
2263 EV Leidschendam
Ga naar website
Ooievaarspas
pProeflessen: 2