Scouting

Informatie organisatie In 2018 is het 40 jaar geleden dat Orion werd opgericht na een fusie tussen meisjesgroep Movertro (1945) en de Waingoenga (1945). Scouting Orion is gevestigd in Voorburg.
Informatie activiteit
Bij Scouting Orion kan ieder lid kiezen: wil je land- of waterscout worden? Landscouts gaan wekelijks aan de slag met het bekende scoutingspel. Kinderen gaan het bos in, maken bouwwerken met hout en touw of lopen een stoere speurtocht met een kompas. Waterscouts geven een speciale draai aan scouting: zij gaan graag op zoek naar avontuur op het water. Je leert kanoën en zeilen, en na een tijdje ga je zelfstandig met je medescouts het water op. Er zijn ook veel overeenkomsten: alle scouts zijn veel buiten, maken samen veel plezier en gaan ieder jaar op zomerkamp.
Hoe werkt het? Na aanmelding ontvang je ter bevestiging jouw ingevulde gegevens in je mailbox. De vereniging krijgt ook bericht van jouw aanmelding en neemt contact met je op om de gratis proefles(sen) in te plannen.

# Terug naar de startpagina

Scouting Orion

Jeugd
Marjolijn Mellor
Clubgebouw Orion
Veurselaan 13
2272 AP Voorburg
Ga naar website
Ooievaarspas
pProeflessen: 3

    

Corona maatregelen:

Wij houden uiteraard rekening met de voorzorgs- en veiligheidsmaatregelen van het RIVM zodat jij ontspannen en gezond aan de activiteiten kunt meedoen! Het kan zijn dat bij bepaalde activiteiten een aanvullende maatregel geldt. Hierover kun je contact opnemen met de aanbieder via het veld ‘Heb je nog vragen?’ in het aanmeldformulier.