Voetbal

Informatie organisatie SEV is een voetbalvereniging waar plezier voorop staat en is een vereniging voor iedereen. SEV is een amateurvereniging in de meest zuivere zin van het woord. Clubloyaliteit en -stabiliteit hebben in de visie van de vereniging een hoge prioriteit. SEV is sinds de oprichting in 1962 uitgegroeid tot een vereniging waar alle varianten van de voetbalsport worden beoefend. Natuurlijk is er het veldvoetbal voor jeugd, senioren en veteranen, maar daarnaast ook zaalvoetbal en het G-voetbal (voetbal voor mensen met een verstandelijke handicap). Voor de allerjongste voetballertjes organiseert SEV wekelijks peutervoetbal (samen met vader of moeder in de zaal) en voor de alleroudste voetballers is er het ‘walking football’. Bij de jeugd voetballen de meisjes met veel plezier mee in jongensteams. Met gemengd voetbal benut SEV alle mogelijkheden om ieder kind op zijn of haar niveau te laten spelen. Het resultaat hiervan is dat kinderen zich sneller ontwikkelen en een betere plek in het team vinden. Niet alleen in het voetbal, maar ook op sociaal gebied. SEV is er trots op al deze voetbaldisciplines onder één dak te hebben: je kan er op je tweede lid worden en tot je negentigste blijven voetballen.
Informatie activiteit De jeugd van SEV traint twee keer per week. De jongste jeugd (tot en met 11 jaar) doet dat op maandag en woensdag, de wat oudere jeugd (12 tot en met 18 jaar) traint op dinsdag en donderdag. De trainingen duren voor de jongste jeugd een uur, voor de wat oudere jeugd een kwartier langer. Dit jaar is SEV gestart met het verzorgen van speciale keeperstrainingen naast de reguliere trainingen. De keeperstrainingen kunnen zonder extra kosten worden gevolgd. De jeugd tot en met 11 jaar wordt getraind door een hoofdtrainer, die verantwoordelijk is voor de hele onderbouw. Hij wordt tijdens de trainingen geholpen door enthousiaste voetbalvaders en -moeders. Oudere jeugdteams hebben een eigen trainer. Ook de selectie van SEV draagt een belangrijk steentje bij aan de trainingen en verzorgt de trainingen voor de 12-jarigen. Deelnemers worden in de gelegenheid gesteld om drie proeftrainingen te volgen. Enige voorwaarden zijn het dragen van voetbalschoenen en scheenbeschermers.
Hoe werkt het? Na aanmelding ontvang je ter bevestiging jouw ingevulde gegevens in je mailbox. De vereniging krijgt ook bericht van jouw aanmelding en neemt contact met je op om de gratis proefles(sen) in te plannen.

# Terug naar de startpagina

Voetbal vereniging SEV

Peuter/Kleuter, Jeugd, Volwassenen
Remco Frerichs
06 51075859
Sportpark Kastelenring
Sportparkweg 4
2263 SX Leidschendam
070-3278972
Ga naar website
Ooievaarspas
pProeflessen: 3