Ouderengym

Informatie organisatie Activeren en stimuleren; van jong tot oud! Samen sterk met iedereen. We combineren de kracht van de samenleving met de kennis en expertise van onze partners in het werkveld. SenW verbindt en weet de krachten sport en welzijn te bundelen. Iedere inwoner van Leidschendam-Voorburg verdient een kans naar eigen talent mee te doen met inspirerende en gezonde activiteiten. SenW organiseert sport- en beweegprojecten voor alle leeftijden.
Informatie activiteit Sport en bewegen zorgen ervoor dat ouderen fysiek en metaal fit blijven. Regelmatig bewegen geeft energie en verbetert de gezondheid van senioren. Vitaal ouder worden heeft als voordeel dat ouderen langer de activiteiten kunnen blijven doen die ze altijd graag doen. Daarnaast is samen bewegen niet alleen een gezellig sociaal gebeuren, het heeft ook een positief effect op het welzijn van senioren. SenW organiseert daarom in samenwerking met LV Ouderensport iedere week op meerdere locaties ouderengym, een speciaal beweeguurtje voor ouderen in Leidschendam-Voorburg. De gymles is geen conditietraining, maar een gezond beweegmoment waaraan iedereen op haar/zijn eigen niveau kan meedoen. De les begint met het losmaken van spieren en gewrichten, gevolgd door verschillende beweegoefeningen en loopvormen. Voorwaarde is dat deelnemers zelfstandig moeten kunnen staan en bewegen. De leeftijd van de deelnemers varieert van 55 tot 90 jaar.

  • Maandag – Stichting Duivenvoorde – 10.30 – 11.30 uur
  • Woensdag - Marienpark - 12:00 - 12:45 uur 
  • Vrijdag – Wijkvereniging Essesteijn – 13.30 – 14.30 uur
Hoe werkt het?
Na aanmelding ontvang je ter bevestiging jouw ingevulde gegevens in je mailbox. De vereniging krijgt ook bericht van jouw aanmelding en neemt contact met je op om de gratis proefles(sen) in te plannen.

# Terug naar de startpagina

Sport en Welzijn

Deze activiteit vindt plaats op meerdere locaties.
Toelichting locatie: Stichting Duivenvoorde en wijkcentrum Essesteijn.
55 jaar en ouder
Stefan Jong
06 15 62 39 37
Stichting Duivenvoorde
Duivenvoorde 262
2261 AN Leidschendam.
070 – 763 06 06
Promotievideo Ouderengym - SenW