Sport is voor iedereen – beweeg jij mee tijdens de G-Sportdag?

Nieuwsbericht - 29 juli 2022

Op zondag 4 september organiseert de projectgroep ‘Inclusief sporten en bewegen regio Haaglanden’ een G-sportdag voor mensen met een verstandelijke beperking (16+) bij korfbalvereniging Refleks in Rijswijk. Deze sportdag wordt georganiseerd voor inwoners met een beperking uit de gemeenten Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Pijnacker-Nootdorp, Westland, Den Haag, Lansingerland, Zoetermeer, Wassenaar, Midden-Delfland en Delft. Het beloofd een sportieve, maar vooral gezellige dag te worden.

De sportdag is bedoeld om mensen in beweging te krijgen. Op deze sportdag kunnen mensen kennis maken met diverse sporten zoals: dansen, voetbal, judo, hockey, bootcamp of korfbal. Ook is er een veld vol met spelletjes en gaan we onder andere sjoelen. De sportdag moet een dag vol plezier en sportiviteit bieden aan deelnemers en verenigingen, waarbij saamhorigheid, sportiviteit, gezondheid en het beweeggedrag van deelnemers worden bevorderd. Als afsluiter komt de zanger Ronnie Ronaldo optreden en gaan we feesten! Alle deelnemers krijgen een T-shirt en een medaille. De dag start om 10.00 uur en wordt gezamenlijk afgesloten om 15.00 uur. Deelname is gratis.

Tijdens de G-sportdag zijn er vrijwilligers aanwezig om de deelnemers op de locatie te begeleiden.
Aanmelden voor de sportdag is noodzakelijk en kan via: www.senw-lv.nl/senc. Voor meer informatie kun je contact opnemen via of bellen met Johan Huurman: 06-217 172 10.

We zijn nog op zoek naar een aantal vrijwilligers die kunnen komen helpen tijdens de sportdag. Wil jij de deelnemers een lach op hun gezicht bezorgen deze dag? Neem dan contact op met Lars van Benten via 06-110 320 34.