Sport en Cultuurkaart

Met de Sport en Cultuurkaart kan je gratis of met korting genieten van diverse sport- en cultuuractiviteiten.
Meld je aan en probeer het uit!

Cultuur

Gratis of met korting genieten van kunst en cultuur? Dat kan met de Sport & Cultuurkaart! Met deze kaart kunnen alle inwoners van Leidschendam-Voorburg kennismaken met o.a. musea, theater, dans en muziek en meedoen met creatieve workshops.

En de keus is groot: er doen maar liefst 60 aanbieders mee, die samen bijna 100 (!) activiteiten verzorgen. Zo is er voor iedere leeftijd en elke interesse een leuke activiteit te vinden.

Dus kijk snel op de site, meld je aan en beleef de leukste culturele avonturen.

Sport

Zoek je een sport die bij jou past of weet je nog niet zo goed wat je wilt gaan doen? Wellicht wil je een sport van vroeger weer eens oppakken of iets heel nieuws uitproberen? Dat kan met de Sport & Cultuurkaart!

Met deze kaart mogen inwoners van Leidschendam-Voorburg gratis vier verschillende sporten uitproberen bij sportverenigingen in Leidschendam-Voorburg. Per vereniging staat beschreven hoeveel proeflessen zij aanbieden. Zo kan jij op je gemak kijken waar je lid wilt worden.

De Sport & Cultuurkaart wil sporten en bewegen stimuleren. De website biedt een overzicht van het rijke aanbod sport- en cultuuractiviteiten voor jong en oud. De keus is groot: er zijn inmiddels meer dan 50 verenigingen bij de kaart aangesloten.

Bekijk snel het aanbod en meld je aan voor een gratis kennismaking.

Agenda Sport en Cultuur

Geen evenementen gevonden!