Gratis of met korting genieten van kunst en cultuur?

Dat kan met de Sport & Cultuurkaart! Met deze kaart kunnen alle inwoners van Leidschendam-Voorburg kennismaken met o.a. musea, theater, dans en muziek en meedoen met creatieve workshops. En de keus is groot: er doen maar liefst 60 aanbieders uit Leidschendam Voorburg mee. Zo is er voor iedere leeftijd en elke interesse een leuke activiteit te vinden. Dus kijk snel op de site, meld je aan en beleef de leukste culturele avonturen.

Hoe werkt het?

Op deze pagina vind je een divers aanbod van allerlei sport aanbieders in de regio. Weet je nog niet wat je zoekt? Gebruik dan een van de onderstaande buttons om de sport die je zoekt te vinden. Je kunt natuurlijk ook gewoon op de totaal aanbod bekijken die vind je hieronder bij Aanbod.

Vind je een activiteit die bij je past klik dan op het plaatje of op de lees meer button. Je wordt doorgestuurd naar een pagina met meer informatie. Hier vind je onderaan een aanmeldknop druk hierop bij interesse. Na aanmelding ontvang je ter bevestiging jouw ingevulde gegevens in je mailbox. De vereniging krijgt ook bericht van jouw aanmelding en neemt contact met je op om de gratis proefles(sen) in te plannen.

Aankomende evenementen

Aangesloten organisaties