Gratis proeflessen bij meer dan 54 sportaanbieders!

Zoek je een sport die bij jou past, maar weet je nog niet zo goed wat je wilt gaan doen? Probeer het nu eerst uit met de Sportkaart! Met deze kaart mogen inwoners van Leidschendam-Voorburg vier verschillende sporten uitproberen bij sportverenigingen in Leidschendam-Voorburg. Helemaal gratis! De keus is groot: er zijn inmiddels meer dan 54 verenigingen bij de kaart aangesloten. 

Gratis Proefles - Muziekvereniging Showband'75

Showband ’75 is de muziekvereniging van Leidschendam bestaand uit de Marchingband, de ShowBrassBand en Trinity Colorguard.
De Marchingband is een lopende band van ongeveer 15 leden dat het publiek tijdens taptoes, optochten en andere optredens wil laten genieten van hun muziek. Dit jaar brengen zij in hun show de muziek uit ‘Jesus Christ Superstar.’
De ShowBrassBand is een zittend orkest dat in geheel eigen stijl een mix van populaire nummers uit heden en verleden presenteert. Onder andere ‘Het Dorp’ van Wim Sonneveld en ‘Africa’ van Toto kunnen bij de optredens worden gebracht.
Trinity is een colorguardgroep die hun dans laat zien bij wedstrijden en optredens. Dans mee met de stoere jongens en meisjes van Trinity! Voor alle kinderen en jongeren vanaf 4 jaar. Trinity en de Marchingband treden ook regelmatig samen op.
Ben je nieuwsgierig geworden naar onze vereniging? Kom een keertje meespelen, meekijken of meedansen met ons! Vind je het daarna leuk om onze vereniging nog beter te leren kennen? Wordt lid van Showband ’75 en krijg de eerste maand gratis!
Hoe werkt het: meld je via onderstaande knop aan en je ontvangt een voucher in je mailbox. Neem deze mee naar de activiteit. Let op: pas na bevestiging van de organisatie kun je deelnemen.

# Terug naar de startpagina

Locatie: Showband '75

Deze activiteit vindt plaats op meerdere locaties.
Toelichting locatie: De Waterlelie (Marchingband), Marcanto muziekcentrum (ShowBrassBand), Leenkamp 11 (Trinity Colorguard) .
Jeugd, Volwassenen, 55 jaar en ouder,
Showband '75
Prinsenhof 4
2263 EV Leidschendam
Ga naar website
Ooievaarspas