Gratis proeflessen bij meer dan 54 sportaanbieders!

Zoek je een sport die bij jou past, maar weet je nog niet zo goed wat je wilt gaan doen? Probeer het nu eerst uit met de Sportkaart! Met deze kaart mogen inwoners van Leidschendam-Voorburg vier verschillende sporten uitproberen bij sportverenigingen in Leidschendam-Voorburg. Helemaal gratis! De keus is groot: er zijn inmiddels meer dan 54 verenigingen bij de kaart aangesloten. 

Gratis Proeflessen - Hiphop/Streetdance - Creasi

Creasi verzorgt diverse lessen, zoals: beweegkriebels, kleuterdans, streetdance, breakdance, zumba en salsa/bachata. Naast deze lessen is Creasi actief in het organiseren van workshops op maat en evenementen. Als vraag en aanbod samenkomen tot een bloeiend eindresultaat hebben wij ons doel bereikt. Enthousiasme is het vertrekpunt! De lessen worden gegeven in Leidschendam voor diverse leeftijdsgroepen. Voor meer informatie zie www.creasi.org
Streetdance en Hiphop zijn de meest populaire dansvormen van deze tijd. Door de verschillende passen die van eenvoudig tot ingewikkeld gaan, is het een stoere vorm van bewegen. Iedere les leer je stap voor stap nieuwe passen die tot een complete choreografie worden uitgebouwd. De lessen bestaan uit kracht en stretchoefeningen, maar vooral veel danscombinaties.
Hoe werkt het? Na aanmelding ontvang je ter bevestiging jouw ingevulde gegevens in je mailbox. De vereniging krijgt ook bericht van jouw aanmelding en neemt contact met je op om de gratis proefles(sen) in te plannen.

# Terug naar de startpagina

Locatie: Creasi dans & evenementen

Deze activiteit vindt plaats op meerdere locaties.
Jeugd, Volwassenen, 55 jaar en ouder
Simone van Dal
06 24 12 12 76
Gymzaal van Brede School de Waterlelie
Prinsenhof 4
2262 EV Leidschendam
06 - 241 212 76
Ga naar website
Ooievaarspas