Gratis proeflessen bij meer dan 54 sportaanbieders!

Zoek je een sport die bij jou past, maar weet je nog niet zo goed wat je wilt gaan doen? Probeer het nu eerst uit met de Sportkaart! Met deze kaart mogen inwoners van Leidschendam-Voorburg vier verschillende sporten uitproberen bij sportverenigingen in Leidschendam-Voorburg. Helemaal gratis! De keus is groot: er zijn inmiddels meer dan 54 verenigingen bij de kaart aangesloten. 

Gratis Proefles - Faust Theaterschool Voorburg

Faust theaterschool Voorburg verzorgt per oktober in de Herenstraat 42 te Voorburg theaterlessen voor kinderen, jongeren en volwassenen! Lange en korte cursussen, workshops en masterclasses in de theaterdisciplines toneel, stem en beweging! Door onze unieke L I F E-methode is het zowel geschikt voor iedereen die graag in de spotlights staat als mensen die graag eerst even de kat uit de boom kijken. Je bent welkom voor een gratis proefles als je tussen de 5 en 99 jaar bent en wel zin hebt in een vleugje Lef, Inspiratie, Fantasie en Energie!
Hoe werkt het? Na aanmelding ontvang je ter bevestiging jouw ingevulde gegevens in je mailbox. Faust Theaterschool Voorburg krijgt ook bericht van jouw aanmelding en neemt contact met je op om de gratis proefles(sen) in te plannen.

# Terug naar de startpagina

Locatie: Faust theaterschool Voorburg

Peuter/Kleuter, Jeugd, Volwassenen, 55 jaar en ouder, , , ,
Quinten Faust Rijnja
0623299274
Faust Theaterschool Voorburg
Herenstraat 42
0623299274
Ga naar website
Ooievaarspas