Gratis kennismaken met een sport en/of vereniging?

Zoek je een sport die bij je past? Wil je de vereniging eerst leren kennen? Of weet je nog niet zo goed wat je wilt gaan doen? Bekijk hier het overzicht van het rijke sport- en beweegaanbod en probeer het uit met de Sport & Cultuurkaart!

Sportaanbieders bieden gratis proeflessen aan zodat jij heel makkelijk kennis kan maken met de sport en de vereniging. De keus is groot: er zijn inmiddels meer dan 50 verenigingen bij de sportkaart aangesloten. De Sport & Cultuurkaart is er voor jong en oud dus bekijk snel het aanbod en meld je aan voor een gratis kennismaking!

Hoe werkt het?

Op deze pagina vind je een divers aanbod van allerlei sport aanbieders in de regio. Weet je nog niet wat je zoekt? Gebruik dan een van de onderstaande buttons om de sport die je zoekt te vinden. Je kunt natuurlijk ook gewoon op de totaal aanbod bekijken die vind je hieronder bij Aanbod.

Vind je een activiteit die bij je past klik dan op het plaatje of op de lees meer button. Je wordt doorgestuurd naar een pagina met meer informatie. Hier vind je onderaan een aanmeldknop druk hierop bij interesse. Na aanmelding ontvang je ter bevestiging jouw ingevulde gegevens in je mailbox. De vereniging krijgt ook bericht van jouw aanmelding en neemt contact met je op om de gratis proefles(sen) in te plannen.

Aankomende evenementen

Aangesloten verenigingen