Sportief culturele wandeling door natuur voor 55-plussers

Nieuwsbericht - 18 november 2022

Inwoners uit Leidschendam-Voorburg van 55 jaar en ouder kunnen vrijdag 25 november meewandelen met Nostalgie langs Vliet. 

Deze leuke sportieve herfstwandeling gaat dit keer door het prachtige Marlot, het natuurgebied richting Den-Haag en leid langs allerlei culturele bezienswaardigheden. Men kan kiezen tussen twee afstanden, 6,5 km en 9,5 km. De combinatie van sport en cultuur staat tijdens de wandeling centraal, terwijl je in beweging bent in de buitenlucht kom je meer te weten over de omgeving. Beide routes gaan door de wijken Essesteijn, Mariahoeve (Den Haag) en natuurgebied Marlot. De lange route komt ook langs Huis ten Bosch en het Haage bos. Na de wandeling krijgt men een kopje koffie of thee.

Van wandelen blijf je lichamelijk en mentaal gezond. Daarbij leer je tijdens de wandeling leuke weetjes en ontdek je de omgeving op een andere manier. Je kunt de wandeling alleen of met anderen lopen. Als je een wandelmaatje zoekt, dan kan je aan iemand gekoppeld worden. Geef dit door bij aanmelding.

De wandeling begint bij Sporthal Essesteijn, de 9,5 km om 13.00 uur en 6,5 km om 13.30 uur. Meenemen: goede wandelschoenen, warme/makkelijke kleding, waterfles, iets te eten en een pen. Een telefoon om QR codes te scannen is handig.

Opgeven via www.senw-lv.nl/senc.