Sportieve coaching voor jongeren en jongvolwassenen zonder wachttijd

Nieuwsbericht - 22 oktober 2022

Indigo en SenW gaan met een nieuw gezamenlijk project ‘Fit en Stressless’ sportieve training en coaching sessies organiseren voor jongeren en jongvolwassenen van 16 tot 30 jaar. Met de combinatie van sportieve activiteiten als bootcamp, boksen, yoga en spel en het geven van informatie over stress, angst, piekeren, slapen, gedachten en welzijn hopen ze de jongere inwoners in Leidschendam-Voorburg te helpen. Er is geen wachttijd, geïnteresseerden kunnen zich per direct aanmelden, het project start half november.

Het traject duurt acht weken en de sessies vinden twee keer per week plaats, op een ochtend en een middag. Deelname is gratis en de locaties zijn in Leidschendam-Voorburg. Door de combinatie van coaching, informatie en sporten in kleine groepen is het doel om deelnemers zowel lichamelijk als mentaal fitter te maken. “We gaan werken in kleine groepen en willen mentale ondersteuning bieden aan jongere inwoners die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Dit doen we op een persoonlijke manier, direct en dichtbij. Het mooie is dat er geen wachttijden zijn, dus je kunt direct aan de slag.” Aldus Maartje Drabbe, SenW en Stefan Sandifoort, Indigo.

De gemeente Leidschendam-Voorburg steunt dit initiatief van harte. Inzetten op preventie is heel belangrijk en we zijn blij dat Indigo en SenW dit samen oppakken.

Tijdens het traject krijg je ook persoonlijke coaching en er wordt na afloop nazorg geboden. De initiatiefnemers van Fit en Stressless hopen dat deelnemers zich kalmer, fitter, socialer, levenslustiger, gemotiveerder, talentvoller en zelfverzekerder voelen en beter in hun vel zitten. Belangstellenden kunnen zich vrijblijvend aanmelden waarna een kennismaking gesprek volgt om jouw plannen en motivatie om mee te doen te bespreken.

Meer informatie en aanmelden kan bij Maartje Drabbe: of 06-2805 7703 (appen mag ook). Je kunt ook contact zoeken Instagram en een DM sturen naar @senwlv_maartje.