Toch leuke activiteiten voor kinderen en jongeren tijdens deze winter lockdown

Nieuwsbericht - 27 december 2021

De georganiseerde activiteiten uit het kerstvakantieboekje van de Brede School kunnen niet doorgaan. De buurtcoaches van SenW hebben een aangepast activiteiten programma opgezet voor kinderen van 5-12 jaar, passend binnen de coronamaatregelen. Beide weken van de (oorspronkelijke) kerstvakantie worden er van maandag t/m vrijdag sport en spel activiteiten georganiseerd op drie buiten locatie in Leidschendam, Voorburg en Stompwijk.

De buurtcoaches zijn van 10.00 – 12.00 uur aanwezig om de activiteiten te begeleiden, zij nemen attributen mee en bieden laagdrempelig recreatie aan. Zo kunnen de kids lekker samen buiten spelen. Je hoeft je niet aan te melden, kinderen kunnen gewoon langskomen en meedoen. Behalve voor de activiteit Special Skills op 6 januari, hiervoor moet je je wel inschrijven.
De drie locaties zijn: Leidschendam – Playground Prinsenhof, Voorburg – Playground Corbulopark, Stompwijk – Schoolplein Maerten vd Velde. Voor meer informatie: www.senw-lv.nl/events/kerstvakantie-activiteiten.

Ook voor jongeren van 12-17 jaar worden er verschillende – corona proof – activiteiten verzorgd door de jongerenwerkers. Van marshmallows roosteren met warme chocomel tot sneakers pimpen en kerstbomen verzamelen, kijk voor meer informatie over de verschillende activiteiten op de Instagrampagina van het Jongeren Advies Punt: www.instagram.com/japteam_lv.