Veel blije kindergezichten tijdens extra feestelijke meivakantie

Nieuwsbericht - 10 mei 2023

Bijna 300 kinderen tussen de 0 en 14 jaar namen tijdens de meivakantie deel aan sport en cultuuractiviteiten in en rondom Leidschendam-Voorburg. Ze deden mee aan activiteiten als Levend Stratego, Pimp je boeket, Maak je eigen moestuin, Ben jij de nieuwe Freek Vonk, Skatebord lessen, Sport & Spel en Beweegkriebels Festival. Daarnaast was er op 1 mei een extra feestelijke dag die in het teken stond van het 10-jarig bestaan van SenW, waarop kinderen meededen aan meerdere activiteiten als graffiti, lasergamen, sport en spel en trefbal.

Twee weken lang hebben kinderen zich vermaakt met uiteenlopende activiteiten die in het teken stonden van sport, uitdaging, ontdekking, natuur, creativiteit, bewegen, samenwerken en spelen. SenW vindt het belangrijk dat iedereen een leuke vakantie kan beleven en is blij om te zien dat de activiteiten naast plezier ook een bijdrage leveren aan hun ontwikkeling. Ze kijken tevreden en voldaan terug op deze geslaagde, extra feestelijke meivakantie.

“Veel dank voor alle leuke activiteiten die jullie bieden aan de jeugd van Leidschendam-Voorburg. Mijn zonen van 12 en 13 jaar vonden het erg leuk! En dat terwijl het soms best lastig is om pubers enthousiast te krijgen voor activiteiten. Fijn dat er ook voor oudere kids aanbod is. Jullie doen goed en zinvol werk, ga zo door met jullie team. Op naar de volgende 10 jaar!” – ouder van deelnemers SenW 10 jaar. “De dieren waren niet zo groot dus ze konden ons niet opeten, gelukkig. Het was echt superleuk en ‘diertastisch’!” – deelnemer Ben jij de nieuwe Freek Vonk. “Wat een leuk en goed georganiseerd festival voor kleine kinderen, super gedaan! – ouder van deelnemer Beweegkriebels Festival.

 

De evenementen vonden plaats bij Sporthal de Fluit, Sport en Welzijn op de Dobbelaan, Playground Prinsenhof, Stichting Groen en Geluk, Skatepark Noordsingel en het Jan Mulderveld. De organisatie werd verzorgd door SenW, in samenwerking met GoedBezig! en andere samenwerkingspartners. Dank aan hen voor hun bijdrage aan alle activiteiten en blije kindergezichten: Sportfondsen, ROC Mondriaan, Elisa Palm, Stichting Groen en Geluk, SnapWillum, Your Event Team, Arachno Corner, Creasi Dansschool, Ren4Sport.

Wil je kennismaken met een sport, of mee doen aan culturele activiteiten? Kijk op www.sportencultuurkaart.net en je kunt gratis meedoen aan proeflessen.