Veel leuke activiteiten in de voorjaarsvakantie

Nieuwsbericht - 7 februari 2024

De voorjaarsvakantie komt eraan en kinderen kunnen tussen 19 en 23 februari weer deelnemen aan tal van sportieve en culturele activiteiten. Een week lang organiseren de Buurtcoaches van SenW  leuke bezigheden op verschillende locaties in de gemeente Leidschendam-Voorburg, voor kinderen van 2 t/m 12 jaar.

Je vindt een overzicht met activiteiten in het nieuwe voorjaarsvakantieboekje dat vanaf 7 februari wordt uitgedeeld op basisscholen. Kinderen kunnen meedoen de Sport-In, Urban Sports: skateboarden & free runnen, Bubbel Voetbal, Leuke raamhangers maken, Dagje op de Boerderij, Henna workshop, Peuterdans, Springloop en Bowlen. Deelname aan de activiteiten is gratis.

Bij de Sport-In kunnen kinderen diverse sporten uitproberen en kijken of ze het leuk vinden om te doen. Er zijn trainers en leden van verschillende sportverenigingen aanwezig om het spel te begeleiden.

De locaties waar de events plaatsvinden zijn: O’Learys – Mall of The Netherlands, Het danskantoor, de Waterlelie, Sporthal Forum Kwadraat, Hoeve Essesteijn en SenW – Dobbelaan 4 Leidschendam.

Het Voorjaarsvakantieboekje met alle activiteiten vind je ook online op de website van SenW, kinderen kunnen zich hier ook inschrijven: www.senw-lv.nl/evenementen. Eventuele inhoudelijke vragen kunnen gesteld worden via .

Wil jij weten wat voor leuke sportieve en culturele activiteiten er gedurende het jaar georganiseerd worden? Check dan de vernieuwde website van de Sport en Cultuurkaart www.sportencultuurkaart.net. De vakantie activiteiten worden mede mogelijk gemaakt door Goed Bezig!, met als doel kinderen te motiveren om te bewegen.

Bekijk het Voorjaarsvakantieboekje hier!