Vier de vakantie met sport en smoothies

Nieuwsbericht - 10 februari 2020

Ook deze voorjaarsvakantie is er op maandag 24 februari de Sport-In. Een hele sportieve dag voor kinderen van zes tot en met twaalf jaar in Sporthal de Fluit in Leidschendam. Sport en Welzijn organiseert deze sportdag in samenwerking met HSV Catch honkbal, VCC cricket, Westvliet judo, VRC rugby, VVV tafeltennis, Gymnova gymnastiek, VEO korfbal, Grand Cru jeu de boules, No Kochi karate en BC Orbiton badminton.

Deze samenwerking zorgt voor een divers aanbod tijdens de sportdag waardoor er voor ieder kind wel iets leuks te doen is! In totaal zijn er tien sporten, waarvan de jonge deelnemers er maar liefst zeven mogen uitkiezen om te doen tijdens de Sport-In.

Dit jaar is er een speciale fiets waarmee je een eigen smoothie maakt beschikbaar gesteld door Goed Bezig! Leidschendam-Voorburg. Wethouder Nadine Stemerdink en Sven Grootscholten openen de dag met een sportief praatje en warming up.

Aanmelden
Kinderen tussen zes en twaalf jaar kunnen zich vanaf 10.00 uur aanmelden en het evenement start om 11.00 uur. Om 15.00 uur sluiten we af. Na een dag vol activiteiten gaan de kids moe maar voldaan terug naar huis!