55+ sportaanbod in Leidschendam-Voorburg

Sport en bewegen is voor Iedereen belangrijk maar zeker ook als 55-plusser. Het is goed voor je gezondheid, zowel fysiek en mentaal, het biedt bovendien ook sociale voordelen. De gemeente heeft een ruim aanbod in 55-plus sportmogelijkheden. Veel verenigingen bieden bijvoorbeeld de ‘Old Stars’ sport variant aan, dit is een sportvorm voor iedereen die wil blijven bewegen. Je blijft sociaal actief en in beweging door deze aangepaste sportvorm voor 55-plussers. Je kunt verantwoord blijven bewegen op de manier en met de sport die jij leuk vindt. Via de website van Sport en Cultuurkaart vind je een overzicht van het 55+ sportaanbod.

In een reeks korte documentaire-achtige filmpjes willen we de iets oudere inwoners in de gemeente inspireren en motiveren om te gaan en blijven bewegen met als thema ‘Wij doen het ook’. Er is divers aanbod met verschillende intensiteit van sport. Met de filmpjes willen we het verhaal van verschillende mensen delen over de beweegredenen om te sporten, hoe zij dit hebben aangepakt of wat het hen oplevert. Je ziet verschillende mensen van allerlei leeftijden tijdens een aantal sportmogelijkheden voor de doelgroep langskomen. Je ziet waarom het belangrijk is om  te sporten en bewegen. Evenals het plezier wat sporten of bewegen hen brengt.

In dit eerste filmpje zie je Cor Blankendaal, 77 jaar, die gaat tafeltennissen. Je ziet hoe hij op het idee is gekomen, waarom hij het zo leuk en ook belangrijk vindt en hoe hij zijn voorbereidingen treft.

Ontdek het sportaanbod voor 55+ in Leidschendam-Voorburg!

 

 

Agenda Sport en Cultuur

Geen evenementen gevonden!