Voetbaltoernooi vier tegen vier komt er weer aan

Nieuwsbericht - 26 september 2023

Op zondag 8 oktober wordt het jaarlijkse 4×4 toernooi bij Forum Sport gespeeld. Het voetbaltoernooi is voor leerlingen in groep vijf tot en met acht van basisscholen in Leidschendam-Voorburg en wordt gehouden bij Forum Sport op Sportpark ’t Loo. Jongens en meiden doen mee met zelf samengestelde teams, al dan niet gemixt.

Meedoen is belangrijker dan winnen, het toernooi staat dan ook voor een dag vol plezier en team spirit. Je speelt in teams van vier tegen vier zonder vaste keeper en met kleine goals. De organisatie maakt geen onderscheid tussen geoefende en ongeoefende teams. Er is een meisjes- en een jongenspoule, meiden mogen meevoetballen in de jongenspoule, maar jongens kunnen niet meedoen in de meidenpoule. Als er één jongen in het team zit, speelt het team mee in de jongenspoule.

Het toernooi is ieder jaar weer een groot succes. Vorig jaar deden er bijna 100 teams, ruim 500 kinderen, mee. De sportieve dag staat in het teken van gelijkheid met regenboogkleuren om te benadrukken dat sport voor iedereen is en iedereen mee mag doen, ongeacht afkomst, geloof en geaardheid.  “We zijn super enthousiast om het 4×4 toernooi weer te organiseren, de opkomst is ieder jaar weer geweldig en dat is zo leuk om te zien! De leukste teamoutfits, tofste teamnamen en meest sportieve teams ook dit jaar kans op mooie prijzen.” Kevin Blommestijn en Sven Koppenol – buurtcoaches SenW.

Inschrijven kan vanaf nu, dus stel een team samen, bedenk een leuke team naam, regel een goede outfit en geef je op via de website van SenW: www.senw-lv.nl/evenementen > 4×4 voetbaltoernooi. De wedstrijden worden verdeeld in drie blokken tussen 9.00-17.30 uur met als afsluiter de feestelijke prijsuitreiking. Vanaf donderdag 5 oktober komen de wedstrijdschema’s online op www.senw-lv.nl.