Volop leuke activiteiten in de meivakantie voor jeugd

Nieuwsbericht - 13 april 2021

Tijdens de meivakantie kunnen kinderen in de gemeente Leidschendam Voorburg deelnemen aan tal van sportieve en culturele activiteiten als Basketbal & Beats, Waterspektakel, Skateboarden, Klim & Play, Toverdans, Speurtocht Ontdek je stad, Samba en Sport en Sup. Twee weken lang worden de bezigheden op verschillende buiten locaties in de gemeente georganiseerd voor kinderen van 2 t/m 14 jaar.

Tussen 28 april en 6 mei initieert Sport en Welzijn een uitgebreid aanbod aan activiteiten, voor elk wat wils, zowel sportief als creatief om kinderen een leuke en leerzame vakantie te bezorgen. Op diverse locaties als Scouting Hubertus Brandaan, Stadstuin Rusthout, Skatepark Noordsingel, Richard Krajicek Playgrouds (Prinsenhof en Corbulopark), De Sluisjes Leidschendam, Stompwijk’92, Fitplaats Bovenveen e.a.

NIEUW is dat kinderen (of hun ouders) zich vanaf deze vakantie online kunnen aanmelden voor de activiteiten via onze website. Eventuele inhoudelijke vragen kunnen per mail gesteld worden via .

Er zijn veiligheids- en hygiëneregels beschreven zodat iedereen een gezellige en gezonde voorjaarsvakantie activiteit kan beleven! Helaas is het niet toegestaan voor ouders om de activiteiten te bezoeken of bekijken, maar er wordt gezorgd voor een herkenbaar breng- en haalpunt tijdens ieder event.

De meivakantie events worden mede mogelijk gemaakt door Goed Bezig!, het Van Ravensteynfonds en Bibliotheek aan de Vliet.

 

Schrijf je hier in voor de activiteiten!