Volop plezier bij herfstvakantie activiteiten

Nieuwsbericht - 25 oktober 2023

In de herfstvakantie hebben ruim 550 kinderen vol enthousiasme meegedaan aan de herfstvakantie activiteiten. Van maandag t/m vrijdag waren er dagelijks leuke dingen te doen, zowel sportief als creatief. Met een Rondleiding bij ADO Den Haag, de Sport-In, de Cultuur-In, een Roofvogelshow, Levend Stratego, Eiland Escape, Trefbal en de theatervoorstelling ‘Thuis bij de Koning kijkt SenW terug op een zeer geslaagde week met veel blije kindergezichten.

Het aanbod aan activiteiten was divers, van het uitproberen van verschillende sporten bij de Sport-In, waarbij kinderen meededen aan volleybal, badminton, softbal, voetbal en tennis tot het Bollywood dansen en kennis maken met exotische insecten, reptielen en amfibieën bij de Cultuur-In. Het bezoek aan het ADO stadion was indrukwekkend, kids konden achter de schermen kijken in de kleedkamers – met bubbelbad!, door de spelerstunnel het veld op en de VIP lounge zien. “Dit is echt de beste dag van mij leven” – deelnemer van de rondleiding.

Spectaculair was ook de roofvogelshow, waarbij uilen, buizerds, valken, gieren, arenden door de sporthal vlogen en dappere kinderen de vogel op hun arm hielden. De twee theatervoorstellingen ‘Thuis bij de Koning’ in het Veur Theater zaten helemaal vol en kinderen hebben samen met hun ouders genoten van de leuke show. “Wij gaan eigenlijk niet zo snel naar het theater, maar het is was echt heel erg leuk!” – ouder en kind bij de voorstellling. Verder was er Levend Stratego, Eiland Escape en Trefbal.

Sport en Welzijn organiseerde de bezigheden in samenwerking met Goed Bezig!. Speciale dank aan alle partners die deze vakantie activiteiten mede mogelijk hebben gemaakt.