Vrolijke Voorjaarsvakantie activiteiten voor kinderen!

Nieuwsbericht - 9 februari 2021

Ook deze voorjaarsvakantie hoef jij je niet te vervelen! We hebben een nieuw voorjaarsvakantieboekje met sportieve en culturele activiteiten voor kinderen van vier tot en met twaalf jaar. Zo bezorgen we jou een vrolijke, uitdagende, sportieve en leerzame vakantie! Dus kom jij ook op ontdekkingstocht in Leidschendam-Voorburg, verschillende sporten doen tijdens de Sport-In, suppen, de Toren van Pisa bouwen, meedoen met Footgolf of mee naar Buitenplaats Molenwei?

Op maandag 22 februari doe je de speurtocht ‘Ontdek je Stad’ (ouder + kind activiteit) en ga je terug in de tijd langs bijzondere plekken in je stad! Leer samen met je ouders, broertje of zusje de rijke geschiedenis van Voorburg kennen: van de Romeinen tot nu. Op dinsdag 23 februari bouwen kinderen van 8 t/m 12 jaar de scheve Toren van Pisa tijdens een gave bouw challenge. Op woensdag bezoek je samen met een kunstenaar Buitenplaats Molenwei voor een workshop Natuur en Graffiti (4 t/m 12 jaar) of doe je mee met Sport en Sup (8 t/m 12 jaar). Let op: een zwemdiploma B is voor deze activiteit verplicht! De Sport-In (6 t/m 12 jaar) op donderdag 25 februari is een leuke sportdag waarbij kinderen van zes tot en met twaalf jaar kennismaken met maar liefst zeven verschillende sporten. We sluiten de vakantie af op vrijdag 26 februari met een Footgolf toernooi bij de Star (8 t/m 12 jaar).

Je vindt alle nodige informatie in onze agenda! We hebben veiligheids- en hygiëneregels beschreven zodat iedereen een gezellige en gezonde voorjaarsvakantie activiteit kan beleven! Helaas is het niet toegestaan voor ouders om de activiteiten te bezoeken of bekijken, maar we zorgen voor een herkenbaar breng- en haalpunt tijdens ieder event!

Om mee te doen is het verplicht om je in te schrijven. Dat kan via een mailtje naar . Je vindt in de flyer of in de agenda per activiteit welke informatie je precies naar ons toestuurt.