Wij zijn sociaal

SenW is actief op sociale media, naast onze eigen pagina’s hebben verschillende steunpunten ook een eigen pagina. En onze buurtcoaches en jongerenwerkers hebben eigen pagina’s die je kunt volgen en waar je met ze in contact kunt komen. 

Volg jij ons al?

Naast de informatie op onze website delen we onze activiteiten en andere dingen die we doen ook op Instagram, Facebook en Linked-In. Onderdelen van SenW zoals Goed Bezig!, Jongeren Advies Punt (JAP), Sport en Cultuurkaart hebben ook eigen pagina’s op sociale media waar specifieke informatie wordt gedeeld.

Waar je ons kunt volgen laten we hieronder zien.

SenW

Instagram

Ook op Instagram delen wij nieuwsberichten en initiatieven. Denk hierbij aan de berichten van onze Buurtcoaches en Jongerenwerkers en Goed Bezig! LV en het JAP Team (Jongeren Advies Punt).

Je kunt verschillende accounts volgen voor meer inspiratie en om op de hoogte te blijven:

SenW

GoedBezig!

Sport en Cultuurkaart

JAP Team 

“Samen sterk met iedereen!”.

 

Maatregelen

SenW houdt rekening met de corona richtlijnen die worden gesteld vanuit de overheid en RIVM. Ook tijdens de evenementen en activiteiten houden we rekening met corona maatregelen die geldend zijn op dat moment. Mocht het nodig zijn om de programmering aan te passen i.v.m. deze maatregelen of een activiteit of evenement te annuleren, dan worden deelnemers hiervan op de hoogte gebracht.

Houd onze sociale media pagina’s in de gaten voor alle actuele informatie over onze evenementen, activiteiten en bijeenkomsten.